10
Nisan
2023
Depremden Etkilenen Hukuk Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Düzenlenen “Yargıtay Yargı Etiği İlkeleri Hukuk Kliniği” Eğitimi Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi
Deprem bölgesinde yer alan veya depremden etkilenen hukuk fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlenen “Yargıtay Yargı Etiği İlkeleri Hukuk Kliniği” eğitimi çevrim içi olarak 7-8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi.
Yargıtay, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Antalya Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi iş birliğinde düzenlenen eğitime; Yargıtay’dan 9 eğitimci, etik kolaylaştırıcısı olarak etik eğitimi almış hukuk fakültesi öğrencileri ve hukuk profesyonelleri ile 233 hukuk fakültesi öğrencisi katıldı.